Insectivorous Plants |  Causes of Revolt of 1857 in Points |  Ordinance Making Power of President and Governors |  Mangroves Cover in India |  Coral Reefs in India |  Seasons and Climate in India |  Constitutional and Statutory Bodies in India |  Rock Edicts of Ashoka |  Types of Motions in Parliamentary Procedure |  Types of Majorities in Parliament |  Pressure Groups in World and India |  Order of Precedence |  Types of Rocks |  Treaties in Indian History |  Types of Rocks |  Features of Indian Economy |  Geographical Indications |  Ancient History Terminology and Meanings |  Schedules of the Constitution |  Nuclear Power Plants in India List  |  Types of Clouds for SSC CGL | Nuclear Power Plants in India ListTypes of Ocean CurrentsStructure: Layers of EarthAPPSC Group 1 Answer KeySSC JE 2017 QUESTION PAPEROne Word Substitution for SSC and Bank ExamsMPSC Answer Key 2017 2017Layers of AtmosphereMPSC Answer Key 2017 2017BPSC Solved Question Paper 2017MPPSC Solved Question Paper 2017GST Bill IndiaDelhi SultanateLaw Commission of IndiaOscar Awards Winner 2017 ListDiseases in CropsCommon Drugs and UsesDifferent Types of Deserts in WorldUPSC Civil Services Exam-2016 Answer KeyUPSC CAPF Exam-2016 Answer Key | UPPSC UPPER Subordinate Exam-2016 Answer Key | Regulatory BodiesNational Parks in India | International Airports in India  | United Nation International Years National Highways | National Birds of Countries | Sessions of Congress  | Facts About Kerala
Tropical Deciduous Forest |  Hoolock Gibbon: National Parks |  Sectors of Indian Economy |  How Legislative Council is Formed |  Insectivorous Plants |  Causes of Revolt of 1857 in Points |  Ordinance Making Power of President and Governors |  Mangroves Cover in India |  Coral Reefs in India |  Seasons and Climate in India |  Constitutional and Statutory Bodies in India |  Rock Edicts of Ashoka |  Types of Motions in Parliamentary Procedure |  Types of Majorities in Parliament |  Pressure Groups in World and India |  Order of Precedence |  Types of Rocks |  Treaties in Indian History |  Types of Rocks |  Features of Indian Economy |  Geographical Indications |  Ancient History Terminology and Meanings |  Schedules of the Constitution |  Nuclear Power Plants in India List  |  Types of Clouds for SSC CGL | Nuclear Power Plants in India ListTypes of Ocean CurrentsStructure: Layers of EarthAPPSC Group 1 Answer KeySSC JE 2017 QUESTION PAPEROne Word Substitution for SSC and Bank ExamsMPSC Answer Key 2017 2017Layers of AtmosphereMPSC Answer Key 2017 2017BPSC Solved Question Paper 2017MPPSC Solved Question Paper 2017GST Bill IndiaDelhi SultanateLaw Commission of IndiaOscar Awards Winner 2017 ListDiseases in CropsCommon Drugs and UsesDifferent Types of Deserts in WorldUPSC Civil Services Exam-2016 Answer KeyUPSC CAPF Exam-2016 Answer Key | UPPSC UPPER Subordinate Exam-2016 Answer Key | Regulatory BodiesNational Parks in India | International Airports in India  | United Nation International Years 
Ordinance Making Power of President and Governors |  Mangroves Cover in India |  Coral Reefs in India |  Seasons and Climate in India |  Constitutional and Statutory Bodies in India |  Rock Edicts of Ashoka |  Types of Motions in Parliamentary Procedure |  Types of Majorities in Parliament |  Pressure Groups in World and India |  Order of Precedence |  Types of Rocks |  Treaties in Indian History |  Types of Rocks |  Features of Indian Economy |  Geographical Indications |  Ancient History Terminology and Meanings |  Schedules of the Constitution |  Nuclear Power Plants in India List  |  Types of Clouds for SSC CGL | Nuclear Power Plants in India ListTypes of Ocean CurrentsStructure: Layers of EarthAPPSC Group 1 Answer KeySSC JE 2017 QUESTION PAPEROne Word Substitution for SSC and Bank ExamsMPSC Answer Key 2017 2017Layers of AtmosphereMPSC Answer Key 2017 2017BPSC Solved Question Paper 2017MPPSC Solved Question Paper 2017GST Bill IndiaDelhi SultanateLaw Commission of IndiaOscar Awards Winner 2017 ListDiseases in CropsCommon Drugs and UsesDifferent Types of Deserts in WorldUPSC Civil Services Exam-2016 Answer KeyUPSC CAPF Exam-2016 Answer Key | UPPSC UPPER Subordinate Exam-2016 Answer Key
Follow @ Facebook #GKPlanet



Thursday, 12 January 2017

SBI PO Question Paper 2013- GK Download

  GKPlanet Team       Thursday, 12 January 2017

State Bank of India PO Exam Solution 2013 pdf Download

41. Leads can be best sourced from:
a) Foreign customers
b) Yellow pages
c) Dictionary
d) List of vendors
e) Local supply chains

Answer: (b)

42. A successful marketing person requires one of the following qualities:
a) Empathy
b) Sympathy
c) Insistence
d) Aggressiveness
e) Pride

Answer: (a)

43. Innovation in marketing is same as:
a) Abbreviation
b) Communication
c) Creativity
d) Aspiration
e) Research work

Answer: (c)

44. Market segmentation can be resorted to by dividing the target group as per:
a) Income levels of customers
b) Age of the employees
c) Needs of the sales person
d) Marketing skills of the employee
e) Size of the organisation

Answer: (a)

45. Post-sales activities include:
a) Sales presentation
b) Customer feedback
c) Customer identification
d) Customer apathy
e) Product design

Answer: (b)

46. The USP of a product denotes:
a) Usefulness of the product
b) Drawbacks of a product
c) Main fucntions
d) Number of allied products available
e) High-selling features of a product

Answer: (e)

47. The competitive position of a company can be improved by:
a) increase the selling price
b) reducing the margin
c) ignoring competition
d) increasing the cost price
e) understanding and fulfilling customers' needs

Answer: (b)

48. Value added services means:
a) Low Cost products
b) High Cost products
c) At par services
d) Additional services for the same cost
e) Giving discounts

Answer: (d)

49. The target market for Debit Cards is:
a) All existing account-holders
b) All agriculturists
c) All DSAS
d) All vendors
e) All outsourced agents

Answer: (a)

50. A good Brand can be built up by way of:
a) Customer grievances
b) Break-down of IT support
c) Old age
d) Large number of products
e) Consistent offering of good services

Answer: (e)

logoblog

Thanks for reading SBI PO Question Paper 2013- GK Download

←Previous
« Prev Post
Next→
Next Post »

Recent Posts

Related Posts